Die wêreld is bankrot!Probleem en oplossing.

Dit is net ‘n onvolmaakte vertaling. Let asseblief help ons om die wêreld te verander, en vertaal hierdie teks uit Duits http://www.ifm-society.de/?p=20

of Engels http://www.ifm-society.de/?p=18

in die korrekte vorm. Dankie.

Die probleem:
Rente

Die oplossing:
Geld sonder rente

Voorwoord 1

Ons is almal slagoffers van ‘n globale geld bedrog, die Sentrale Bank bedrog: Dit is ‘n piramide-skema, wat in 1913 uitgedink deur private bankiers om ons te verslaaf. Ek beskryf hierdie bedrog in detail in my boeke “Die werklike bank bedrog” en “Die roebel moet rol – die rentevrye draai veilige monetêre stelsel” en in die Boek van die lig, maar wou nie uitbrei oor hulle hier. Net dit: ‘n sentrale deel van die bedrog is gebaseer op die idee dat die geld wonderbaarlik een of ander manier gegroei oornag en groei en groei soos ‘n kanker, wat dit tans is. Die heersende monetêre stelsel is ‘n kanker van saamgestelde rente, wat ons sal vernietig as ons nie iets doen nie. Hierdie boek en hierdie webwerf is die oplossing van die probleem.

Christian Anders Berlyn 2011

Voorwoord 2

Oorweeg die volgende: In Duitsland is daar ongeveer 84 individue en gesinne wat bates van een miljard € en meer beskikbaar gehad het. Die totale bates van die 100 rykste Duitsers word geskat op 250 miljard euro. Op 6% rente op hierdie mense ongeveer 15 miljard € per jaar, of ongeveer een per dag gratis PRESTASIE voorwaardelike rente-inkomste van sowat 41 miljoen verdien. In staat te stel om hierdie belang-verwante parasiet lewe vir Duitsland se miljardêr families, het 1,3 miljoen werknemers werk minder as drie ure ‘n dag meer as dit by hul eie behoeftes. Lees net dit: die waarde van die sakesektor van die 1960 -1989 = 6,8 keer verhoog. Skuld = Die 11,6-vou. Rentebetalings vir die skuld = 15,9 keer. Geagte lesers, daar was ‘n 1979-1982 hoë rentekoerse. Sedert die Bundesbank, die wetsontwerp bedrag van 79,4 om te 88,6 miljard dollar, so deur die 9,2 miljard punte (13%). Die nominale bruto nasionale produk het in die drie jaar met 14%. Tussen 1985 en 1988 het ons het ‘n lae-rente-fase. Soos die nominale bruto binnelandse produk met 15%, en die Bundesbank het die geld wat as gevolg van die oormatige vraag na likiditeit van 105.000.000.000-151.000.000.000 dollars uit te brei, so by 46 miljard (44%) punte. Maar ekonomiese groei sal net verhoog met 15% of 16 miljard dollar, vereis. Soos te veel geld, naamlik 30 miljard dollar te veel. Hierdie geld is nie in omloop gekom het, het dit “verdwyn” in die sogenaamde Oosblok-lande en die olie lande as ‘n tweede munt. As die Bundesbank is dié van “all-round geld,” sê, het hulle dikwels lê. Dit is bloot ‘n “gepubliseerde geldvoorraad”. Dit lyk nie so ver draai.

‘N stabiliteit beheer van die geldvoorraad is net moontlik as ons daarin slaag om in die bedrag van die geld wat uitgereik is deur die geldvoorraad in lyn te bring, en dit is slegs moontlik in ‘n baie belang-vrye ekonomie.
Ons sien duidelik dat in vergelyking met die rente van die wins “meer morele” eenheid is dus, kan hy nie eens gesien word as ‘n groei-bestuurder. Dit behoort ‘n werklike besigheid voordeel, eerder as ‘n prestasie-rente-inkomste te motiveer. Die wins is geneig om werklik aan die huidige belang-belaaide munt stelsel eerder teen nul met toenemende versadiging van die mark ontwikkeling. Dit is dus van rente, wat dryf ‘n ongesonde kankergewas. Die politici en bankiers wat voortdurend volgehoue ​​ekonomiese groei eis, sal die burgers nie maak dit beter, maar kan so groot wees dat eksponensieel groeiende belangstelling las op die openbare skuld “bedien”.

DIE rentevrye geld
“Die skepping van die geld wat nie opgegaar word nie, sal lei tot die vorming van ‘n eiendom in die vorm van meer noodsaaklik.” Albert Einstein
“In ‘n stelsel wat geld verloor sy waarde stadig, sal die geld gedwing word om in die verkeer en die rentekoers sal outomaties neig na nul. Dit beteken dat al die pryse en huur onmiddellik met ongeveer 40% sou val. ”
Christian Anders

Volke van die aarde wakker en besef wie jou vyand is ‘n werklikheid! Dis jou geld, belas met rente en saamgestelde rente? Dit is verantwoordelik vir al die probleme wat in hierdie wêreld. Dit enslaves jy, en jy speel “” in die hande van diegene wat hoop dat hulle woorde nie sal lees! Die heersende rentekoers monetêre stelsel belas duiseligheid te danke aan die feit dat die meeste mense net nie kan reguit en nie eksponensieel dink nie. Waarom doen baie met rente en saamgestelde rente so moeilik? (“Saamgestelde rente is ‘n wonderwerk!” Sê Albert Einstein reeds). En saamgestelde rente kan reflekteer nie die “gesonde verstand” omdat die persoon dink lineêr, dws 1,2,3,4,5,6,7,8 ens en NIE eksponensieel, dws 2,4,8,16 , 32,64, ens maar as ‘n lopende belang ONTWIKKELING! Alle natuurlike prosesse van groei, egter, reguit hardloop, of soos reeds genoem meetkundige 1,2,3,4,5,6,7,8 ens is ‘n ander term vir dit. Nie net in finansies, het ons die natuur te respekteer. Nogal tot die teendeel: onder die saamgestelde rente word gedefinieer as ‘n breking van die rente op ‘n skoolhoof of rente op sy reeds betaal. Die krisis het die saamgestelde rente verhoog, sodat jy hier meer moet betaal as jy wil sy belang is, terug te betaal vir die leen van geld of iets anders. MAAR: Dit is nou so baie dat slegs ‘n klein persentasie (10 persent) van die Duitse bevolking kan voordeel trek uit die rente. Nog 10% om te gesels met die belangstelling en die uitgawes en die balans vir die laaste 80% rente op dit te betaal by haar byna daagliks, so dit is nie die moeite werd om dit vir hulle. Vir kankeragtig ontplof renteheffings op die hand van voorbeelde, sal ek later terug te kom.

Hier is die naakte feite van die eerste, in alfabetiese volgorde, naamlik die soewereine skuld van die lande in die wêreld. Die buitelandse skuld van die meeste van hierdie lande oorskry by verre hul nasionale skuld. Alle data is vanaf 2011, vinnig en eksponensieel stygende, so elke 5 -7 jaar te verdubbel eksponensieel. Terloops, die enigste land in die wêreld met nul skuld Libië, die land van “kwaad” Gaddafi. Tyd om te wag en te sien hoe lank dit gaan, nou dat hulle van hom ontslae geraak …..

Die lys van skaamte
AFRIKA
Staat skuld: $ 500 miljard
Rentekoerse per dag: $ 100 miljoen
EGIPTE
Staatskuld: $ 20 miljard (die helfte van hulle wat deur die Verenigde State)
Rentekoerse per dag: $ 1 miljoen
ARGENTINA
Staat skuld: 400 miljard dollar
Rentekoerse per dag: $ 60 miljoen
AUSTRALIË
Staatskuld: $ 1 triljoen
Rentekoerse per dag: $ 100 miljoen
OOSTENRYK
Die Staatskuld: 200 miljard €
Rentekoerse per dag: 30 miljoen €
CHINA
Nasionale skuld in dollars: $ 2 triljoen
Rentekoerse per dag: $ 300 miljoen
FRANCE
Openbare skuld: € 2 triljoen
Rentekoerse per dag: 300 miljoen €
DUITSLAND
Openbare skuld: € 2 triljoen
Rentekoerse per dag: 300 miljoen €
GROOT
Skuld: £ 1 triljoen
Rentekoerse per dag: £ 150 miljoen
Indië
Staatskuld: $ 3 triljoen
Rentekoerse per dag: $ 500 miljoen
ITALY
Openbare skuld: € 2 triljoen
Rentekoerse per dag: 300 miljoen €

JAPAN
Staatskuld: $ 13.000.000.000.000
Rentekoerse per dag: $ 2 miljard
Noord-Korea
Staatskuld: $ net (in vergelyking met Suid-Korea …) 20 miljard!
Rentekoerse per dag: $ 3 miljoen
Suid-Korea
Staatskuld: $ 2 triljoen!
Rentekoerse per dag: $ 300 miljoen
SPANJE
Staatskuld: € 1 triljoen
Rentekoerse per dag: 100 miljoen €
RUSLAND
Staatskuld (in dollar): $ 600 miljard
Rentekoerse per dag: $ 80 miljoen
TURKEY
Staatskuld (in dollar): 400 miljard €
Rentekoerse per dag: 60 miljoen €
VSA
Staat skuld: 15 triljoen dollar!!
Rentekoerse per dag: $ 4 miljard
ZIMBABWE
Staatskuld: $ 12 triljoen
Rentekoerse per dag: $ 3 miljard

Met ander woorde: Die wêreld is bankrotskap! Pleite! En hoekom? Want dit is in die greep van ‘n finansiële bedrog van die reuse-afmetings, ‘n internasionale monetêre stelsel, belas met saamgestelde rente. Die nasionale skuld groei in die nag, maak nie saak hoe desperaat hulle het probeer om hierdie kankergewas te stop. Die nasionale skuld, om ons skuld te groei, met of sonder ons, of ons om nuwe lenings nou of nie, betaal ons ou lenings bo of nie.
Waarom dit so verduidelik word in die volgende:
As ‘n reël kan ons sê dat die rente hef elke 5 – 7 jaar verdubbel, die aanvaarding van ongeveer 5% rente. Rentekoerse hoër is, as dit die geval is in baie lande, dan is die kanker proliferates vinniger. Maar laat ons bly by die 5% op die nasionale skuld deur die land. Hoe kan dit wees dat ‘n skuld van byna nul openbare skuld, deur slegs 5% rente pj binne slegs 60 tot 70 jaar kan styg op die regering skuld kan nooit terugbetaal word nie, soos bewys deur die skuld van die Verenigde State van Amerika: $ 15 triljoen na $ 4 miljard impak van saamgestelde rente per dag? ‘N dag! Hoe dit sal veroorsaak dat min as 5% rente is ‘n verdubbeling in net 5-7 jaar?
‘N klein storie om dit te illustreer. Ons vind hierdie storie in Londen vanaf 1843-1871 in die Biografiese Woordeboek van. Ibn Khallikan, Episode III, bladsy 71:
Ek haal aan:
“Shihram King was ‘n tiran wat verdruk sy onderdane. Een van sy onderdane, ‘n wyse man met die naam van Sissa ibn Dahir uitgevind het die spel van skaak vir die koning om hom te wys dat ‘n koning moet al sy ondergeskiktes, en moet goeie sorg van hulle. Shihram King was so beïndruk dat hy die spel van skaak gereël om enige plek aan te bied in die tempel, en aangekondig dat dit was die beste wat hy ooit ontmoet het, ten einde generaals in die oorlog op te lei. Daarbenewens het die skaakspel is ‘n eer vir alle gelowe en die fondament van alle geregtigheid.
Koning het toe, gevra Shihram die uitvinder van skaak, watter loon hy wou vir dit. Ten slotte, gevra Sissa ook te gee aan die koning: 1 les in wiskunde, die volgende beloning: as die ‘n korrel rys vir die 1 veld van 1 skaak raad stel, 2 korrels rys vir die tweede veld vir die koning, 4 korrels rys vir die derde veld, en so op met alle ander gebiede, die aantal korrels rys verdubbeling van die vorige (dws eksponensiële groei). “Wat ‘n dwaas,” het gedink dat die koning. “Dit is ‘n klein beloning! Ek sou gegee het hom baie meer “beveel hy sy slaaf om die skaakbord te bring en hulle het begin om die rys korrels te plaas. Alles het goed gegaan vir ‘n rukkie, maar die koning was verbaas om te sien: Toe hy in die tyd vir die eerste helfte van die skaakbord aangekom het, vereis die 32ste Veld vir baie miljoene korrels rys en oor sowat 100 000 kilogram rys. Wel kyk Sissa lyk nie dom, soos die koning aanvanklik gedink het. Maar King Shihram het was bereid om te betaal. Maar wanneer die slawe begin die 2 1/2 van die skaakbord, King Shihram opgemerk dat hy nie kon betaal so baie rys en bewys aan die hele dambord van rys in staat wees om so veel rys vereis word, as die 6 keer die gewig van al lewende dinge op aarde. ”
Einde van kwotasie.
Hoe vernietigende aan die wet van eksponensiële voortplanting op ‘n vaste bedrag geld wanneer rentekoerse impak effek, wat deur die volgende eksperiment. Ek voer aan dat dik 1 stuk van DIN 4 Vraestel slegs 0, 5 mm, meer as genoeg na die maan, as dit net 50x vou, aangesien dit sal verdubbel in elke vou, die dikte, net soos elke 5 – 7 jaar, die belangstelling las op enige bedrag verdubbel, met die veronderstelling dat 5% rente. Die verdubbeling in die vou van die papier opbrengs soos volg.
Vir elke vou verdubbel die dikte.
Sodra gevou = 0.5 * 2 = 0.5 * 2 ^ 1
drie vou = 0.5 * 2 * 2 * 2 = 0.5 * 2 ^ 3
vyf vou = 0.5 * 2 * 2 * 2 * 2 * 2 = 0.5 * 2 ^ 5 = 16
Vyftig maal vou = 0.5 * 2 ^ 50 = 562 949 5629 49953421312mm = 953,42 km, wat is 563 miljoen kilometer. Die afstand na die maan = sowat 384 000 kilometer. So ‘n Din 4 papier is dikker as 384,000 km. Hierdie voorbeeld te maak, is ook die feit dat ‘n DIN 4 papier nie meer as 7 x kan vou. Gee dit ‘n drie.
Die leser kan nie verstaan ​​hoe saamgestelde rente sal dwing om die las op enige skuld vroeër of later elke land op sy knieë? (Bron van Blattfaltrechnung http://de.answers.yahoo.com/question/index?qid=20070321114943AA36RbS

Vervolg kliek hier  http://www.ifm-society.de/?p=146

Dieser Beitrag wurde unter Allgemein veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Hinterlasse eine Antwort