Άνγκελα Μέρκελ εθνικό προδότη

Ένα βουδιστικό χαστούκι Άνγκελα Μέρκελ.
Δημοσιεύθηκε στις 19 Ιούλιο 2012 από το admin:

ΕΔΩ GO! Moody Μαντέψτε τι ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΤΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΕΡΙΚΑ!

Για να πάρετε κατ ‘ευθείαν στην αρχή: Η κυβέρνησή μας είναι η άποψη πολλών ανθρώπων ενώπιον δικαστηρίου και στη συνέχεια προσπάθησε για προδοσία κατά του γερμανικού λαού. Γιατί; Η κυβέρνησή μας και έχουν εισαχθεί πριν, ότι έχουμε αποκλειστεί από μια μαφία γκάγκστερ ένωση κάλεσε την ΕΕ στις Βρυξέλλες και υπόδουλου. Τώρα που καταρρέει “Ευρώπη” να εγκαταλείψει το βυθιζόμενο πλοίο και κάθε ισχυρισμό ότι θα δέχονταν την απόσυρση ορισμένων χωρών από την ΕΕ για την αγορά. Το ειδικό αυτό τέλος θα είναι: Charged με την προδοσία και τους ανθρώπους σε πτώχευση και τη φασαρία της BDR, από αμέλεια υπεξαιρέσει χρήματα και μας δώρισε στα έθνη που μας καταράστηκε για ευγνωμοσύνη ως Ναζί. Erika εξετάζει τώρα ΙΜ, η Ελλάδα δεν δώσει (δηλαδή μας) χρήματα. Αυτό θα σήμαινε ότι η Ελλάδα αφήνει τη ζώνη του ευρώ και τα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ που εμείς οι Έλληνες υπήρξαν, χάνονται. Μήπως η Σαρία πολύ καλά για τους ανθρώπους Prügestrafe belügende και τους πολιτικούς και την εξαπάτηση ausnehmende; Είμαι υπέρ της σαρία. IM Erika θα πρέπει πρώτα απ ‘όλα να αντιμετωπίζονται αναλόγως.

Η πρότασή μου: Ελάτε κοντά ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ της ζώνης του ευρώ, και βάζει αυτούς που σας έχουν δοθεί σε αυτό το χάλι που τελούν υπό κράτηση!

Αρκετά για να:

Κάποτε υπήρχε ένας μεγάλος γκουρού που έφερε φώτιση στους μαθητές του, δίνοντάς τους ραπίσματα μερικές φορές αναπάντητες. Έτσι πρέπει να γίνονται κατανοητά τα ακόλουθα στοιχεία. Είναι γραμμένο με πολύ φροντίδα. Μπορεί αυτή η λεκτική χαστούκι Άνγκελα Μέρκελ να φέρει φώτιση και να τους οδηγήσει στο σωστό δρόμο.

Μπορείτε, Άνγκελα Μέρκελ, η Γερμανία δεν, όπως εφαρμόζεται σε εσάς τα μέλη της Μπίλντερμπεργκ, αποκλειστεί από την επιχείρηση. Δημόσιο χρέος: € 2 τρισεκατομμυρίων, τόκων ανά ημέρα: τριακόσια εκατομμύρια! ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Pleite εξαθλίωση! Ντροπή σας ΤΙ ANGIE!

Αρχίζω με μια βίντεο ARD που εκθέτει Άνγκελα Μέρκελ ως θρασύς, πανούργος, απάνθρωπη εγκληματία που είναι. Μπορεί αυτό το σχόλιο μια αλλαγή σε αυτό το φτωχό, από τη φύση έτσι σε μειονεκτική θέση, οι γυναίκες παράγουν.

Εδώ είναι τι http://deutschelobby.com/2012/06/14/eudssr-merkeldie-starke-von-deutschland-ist-nicht-unendlich

Τώρα μπορείτε κι εσείς, Άντζελα: Πιστεύετε ότι όλος ο κόσμος θαυμάζει σας, αν η ισχύς και η νοημοσύνη σας. Στην πραγματικότητα, είστε – Συγνώμη – strohdumm, ένας διανοητικά απλό πλεκτό Politmatrone, μια μαριονέτα του πραγματικά ισχυρή, γελούν σε σας όταν herumgondelst εις βάρος μας στον κόσμο και τα χρήματά μας και να δώσει μακριά verschleuderst, να το κρύψει σε ελβετικό λογαριασμούς τους .

Έτσι, η Άντζελα, και χειρότερα, σκέφτεστε για σας. Αυτό από μόνο του δεν θα ήταν τόσο κακό και το μόνο σας πρόβλημα, αλλά θα σας αντιπροσωπεύει το σύνολο των ΗΠΑ στον κόσμο, και αυτό είναι το χειρότερο. Από την άλλη πλευρά, όσοι έχετε επιλέξει, σας αξίζει, επειδή είστε το Spiegel αυτούς που έχετε επιλέξει: Ψυχική δεμένη απλά ανίκανη, που αναζητούν την ευχαρίστηση και επιφανειακή. Έτσι, έχουν ορίσει ένα ηλίθιο, ανίκανοι, επιφανειακή πρόσωπο ως αντιπρόσωπό τους. Αλλά Άντζελα, αν ONLY’d είναι ότι, τόσο ηλίθια, επιφανειακή, ανίκανοι, τραγικό – κωμικό σε μια αφόρητη αμηχανία, μόλις instande συγκεντρώσει μια ολόκληρη πρόταση, χωρίς να διαβάσει, ενώ τεταμένη οποιαδήποτε Illuminatensymbole χέρι προειδοποιεί, τότε αυτό θα αντέξει ακόμα . Στην πονηριά και εξυπνάδα σας ότι έχετε εκπαιδευτεί ως πρώην IM, αλλά είναι επίσης επικίνδυνο, επειδή είστε ένας Volksverräterin και εχθρός του λαού με μεγάλη εγκληματική ενέργεια. Στην πραγματικότητα, ανήκετε μπροστά Δικαστήριο των Λαών, καταδικαστεί και τεθεί σε προληπτική κράτηση. Γιατί; Μπορείτε, μεταξύ άλλων, οι άνθρωποι εν γνώσει ραδιενεργού μόλυνσης, μόνο έτσι θα μπορούσε στη συνέχεια να κρατήσει λίγο τη δουλειά σας ως υπουργός. Εννοώ την ευθύνη σας να επιλέξετε το Morsleben και άσους (ARD δείτε το βίντεο παραπάνω), και επίσης έχω άλλα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από εσάς. Ένας από αυτούς είναι ότι μπορείτε να μας πείτε χωρίς τη συγκατάθεσή μας, μέσω της Συνθήκης της Λισαβόνας, οι σκλάβοι της ΕΕ – ήταν απατεώνες που εδρεύει στις Βρυξέλλες. Είχε προηγηθεί, επίσης χωρίς να μας ρωτήσει, την εισαγωγή του ευρώ από την πολιτική σας μέντορας, ο Helmut Kohl, το οποίο μπορείτε να δείτε περισσότερα παρόμοια φυσικά.

Από αυτή την άποψη, συμφωνώ Campino από Die Toten hosen, που σας έριξε σε μια συζήτηση, προκύπτουν οι ακόλουθες λέξεις στο μυαλό του: “Δεν ξέρω πώς μια γυναίκα σαν εσάς, κυρία Μέρκελ, με έναν τόσο περιορισμένο ορίζοντα, θα μπορούσε ποτέ να είναι υπουργός” Αργότερα είπε ότι κυριολεκτικά στην πολιτική πολλών αγωγών, όπως εσείς, Angela είναι, ότι τίποτα δεν μπορεί να φέρει και πολύ λίγο, δείτε Βεστερβέλε, Roesler, Σόιμπλε, κλπ., και ΣΙΑ Η Άντζελα μόνο θα μπορούσε να σας, αλλά επειδή Πας κυριολεκτικά πτώματα, και εκείνοι που πραγματικά σας μισεί “βασιλεία”. Ίσως να μισούν τους ανθρώπους επειδή ο Θεός έχει δημιουργήσει τα περισσότερα από αυτά προς τα έξω ως αξιοσέβαστη σας.

Άντζελα, που τραγική καρικατούρα της φύσης, γράφω όλα αυτά δεν σας προσβάλω, αλλά για να σας ξυπνήσει. Βγείτε από την πολιτική, ένα άλλο κράτος στην ψυχιατρική Brehandlung σας, και προσπαθήστε να είστε ένας έντιμος, ειλικρινής, καλός άνθρωπος. Αν κοιτάξετε στο Spigel πρωί, ίσως θα εκπλαγείτε για το γεγονός ότι ο Θεός δεν έχει ευλογήσει σας με την ομορφιά. Αλλά όλα αυτά είναι ΣΑΣ ΚΑΡΜΑ Άντζελα. Αν δεν είστε στην επόμενη ζωή ή άσχημο θέλουν να ξαναγεννηθεί, με ή μεγαλύτερα ελαττώματα του χαρακτήρα, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις συμβουλές μου, επιβιβασθούν σε ψυχολογική θεραπεία, πριν ο πύργος από τραπουλόχαρτα καταρρέει όλα τα όνειρά σας.

ΟΜ.

Υ.Γ. Αλλά ξέρετε, η Άντζελα, σ ‘αγαπώ ειλικρινά. Αλλά αυτό που αγαπάει, αυτό που τιμωρεί. Και αυτό ήταν εδώ και καιρό τώρα μαζί σας έχει ευσεβείς Ο πατέρας σας νωρίτερα έχασε ίσως με τις σωστές λέξεις σε επίπληξη σας, τότε θα γίνει ένα καλύτερο πρόσωπο από σας.

ΒΙΝΤΕΟ http://www.veoh.com/watch/v18758462Ba2CMp9m?h1=Christian+Anders+ueber+Angela+Merkel

Τέλος πάντων, δεν είμαι ο μόνος που σκέφτεται αυτό Άνγκελα Μέρκελ είναι μια κοινή επικίνδυνος εγκληματίας. Δείτε εδώ

http://5jahrehartz4.wordpress.com/strafanzeige-gegen-merkel-verbrechen-gegen-menschlichkeit/~~V

και εδώ

http://anti-merkel.blog.de/2012/06/03/merkels-arschkriecherei-gegenueber-israel-verbrechen-13799369/~~V

και εδώ

http://pressemitteilung.ws/node/233301

και εδώ

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι αυτό εδώ, και τίποτα άλλο:

www.ifm-society.de

και

www.alle-θρησκείες-vereint.com

Και πάλι, ΑΓΑΠΩ Άνγκελα Μέρκελ. Είναι μια ψυχή σταλμένος από τον Θεό, όπως όλοι μαζεύονται για να ζήσετε εδώ στον υλικό κόσμο. Άνγκελα Μέρκελ είναι ένα πνεύμα που αποστέλλονται από το Θεό, δυστυχώς, έχουν μολυνθεί από ένα δαίμονα, ότι ο δαίμονας της βλακείας, την αναίδεια, πανουργία, πονηριά και κυνισμό. Υπάρχει επίσης μια σχεδόν έμφυτη την αμηχανία της, σε συνδυασμό με προβλήματα ομιλίας, η οποία πιθανόν να έχει ακόμη πιστωθεί από τον Χέλμουτ Κολ, ο οποίος δεν μπορούσε καν zusammennuscheln σύνολο των έξυπνος, χωρίς να χρειαστεί να το διαβάσετε. Αλλά στην πραγματικότητα αυτό είναι συχνά ο λόγος που το πραγματικό ισχυρό σύνολο που έχουμε μπροστά μας μια τέτοια δυσλειτουργία ανθρώπους. Από τη στιγμή που δεν θα αισθάνονται κατώτεροι σε. Ότι κάποιος μας λέει ότι οι ψηφοφόροι και αποδέχθηκε ο ένας από τον οποίο πιστεύει ότι θα ψηφίσει γι ‘αυτόν. Μήπως αυτός δεν είναι φυσικά. Η καγκελάριος δεν έχει εκλεγεί από το λαό.

Κάθε ένας από εμάς έχει κάποια δαίμονα, αλλά Μέρκελ έχει τον ίδιο αριθμό ταυτόχρονα. Στη συνέχεια θα πρέπει να κάνουν αυτό το φτωχό άτυχης γυναίκας, και πολύ προσεκτικά έτσι ώστε να δεσμευτούν πλέον τα λάθη και ανοησίες και πέφτει πιο βαθιά στο βούρκο της τους δικούς τους περιορισμούς. Όλοι πρέπει να εξοφλήσει αυτόν τον τρόπο, κάθε για τον εαυτό του, το κάρμα μας. Μπορεί οι άρχοντες του κάρμα ελέησον ημάς. ΟΜ.

Lannoo (Χριστιανοδημοκράτες Anders) ο μοναχικός καλούντος.

Υ.Γ. Μια

Τώρα απειλεί IM Erika, ας Ελλάδα χρεοκοπήσει αφού σπαταλήσει τα χρήματά μας. Ο κ. Roesler, και η θα-να είναι πολιτικός, ο οποίος αστειευόμενος αναφέρθηκε στους άλλους πολιτικούς, «Η Intern” ονομάζεται, εξετάζει τον αποκλεισμό της Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και οι άλλοι άνθρωποι συμφωνούν με έναν απατεώνα. ΚΑΡΜΑ θα τους διδάξει σύγχυση, κυνική, φερόμενοι ως εκπρόσωποι του λαού που είναι προδότες πραγματικότητα, ως ένα άτομο πρέπει πραγματικά να συμπεριφερθούν απέναντι σε άλλους ανθρώπους. Το Ευρώ θα συντριβή! Είπα Habs ΜΠΡΟΣΤΑ! ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! http://www.youtube.com/watch?v=6wVahdzaBjA

Υ.Γ. 2

Ατελής μετάφραση. Παρακαλούμε να μας βοηθήσει να το μεταφράσει σωστά από τους Γερμανούς εδώ

http://www.ifm-society.de/?p=20

Η δημοτικότητα της Άνγκελα Μέρκελ είναι σαφώς αφιερωμένη σε εκείνη σε αυτό ύμνο δείχνει http://www.youtube.com/watch?v=O6FbEhVwzuo

Dieser Beitrag wurde unter Allgemein veröffentlicht. Setze ein Lesezeichen auf den Permalink.

Hinterlasse eine Antwort